Preskoči na glavno vsebino

Akcija z 10% popustom na Kardio3Aktiv®

Datum: 10.05.2021od 31.5.2021
KDAJ?
Dne: 10.05.2021
od 31.5.2021
ORGANIZATOR
Mozirje
KJE?
Mozirje

17. maja obeležujemo Svetovni dan hipertenzije. Ta tihi ubijalec je eden od resnih dejavnikov tveganja za razvoj ateroskleroze z vsemi njenimi posledicami, za nastanek možganske kapi, srčnega infarkta in srčnega popuščanja. Znano je, da so bolezni srca in ožilja vzrok za kar 40 % vseh primerov smrti v Sloveniji.

V ta namen bodo obiskovalci naših lekarn v prihodnjih tednih imeli priložnost za bolj ugoden nakup izdelka Kardio3Akriv. Akcija z 10% popustom na Kardio3Aktiv® bo trajala od 10. 05. do 31. 05.

Pri preprečevanju bolezni srca in ožilja je ključen zdrav življenjski slog in podpora srčno žilnega sistema z bioaktivnimi sestavinami. Še posebej je to pomembno pri uživanju določenih zdravil.

Pomembne in klinično podprte bioaktivne sestavine za srce in ožilje so:
Omega-3 maščobne kisline, koencim Q10, antioksidanti, aktivni vitamin K2 in trojček za uravnan homocistein: aktivna folna kislina ter vitamina B6 in B12.

Prednost Kardio3Aktiv®-a je, da se vse te ključne sestavine nahajajo v 1 kapsuli. Tako je jemanje veliko lažje in zanesljivejše.

Kardio3Aktiv® mehke kapsule za podporo srca in ožilja vsebujejo:
• EPK in DHK omega-3 maščobni kislini v primernem razmerju za srce in ožilje.
• Antioksidant Abigenol®, ki znižuje krvni tlak in zmanjšuje togost ožilja, ter upočasni napredovanje ateroskleroze.
• Koencim Q10, ki je energija za srce in še posebej pomemben pri pacientih s srčnim popuščanjem in vseh pacientih, ki uživajo statine.
• Aktivni vitamin K2, ki zmanjša kalcifikacijo ožilja in togost arterij. Zdrave arterije vsebujejo 100-krat več vitamina K2 kot nezdrave.
• Aktivno folno kislino, vitamina B6 in B12, ki so nujno potrebni za uravnan homocistein. Meja je 5-15 µmol/l. Povečanje homocisteina že za nekaj µmol dvigne ogroženost za neželen kardiovaskularni dogodek. Ta neodvisni in spregledani faktor je prav tako pomemben kot holesterol.

Kardio3Aktiv se lahko svetuje vsem, ki že imajo prisotne dejavnike tveganja, jemljejo zdravila za zniževanje krvnega tlaka, statine ali pa želijo preventivno zaščititi svoje ožilje.